Bli en av oss

Vi söker konsulter!

Hos oss får du hjälpa våra kunder att utveckla sin ledning och styrning, staka ut sin strategi, och säkerställa den förändring som krävs för ett lyckat genomförande. Vi arbetar nära våra kunder och tillsammans levererar vi exceptionella resultat som gör skillnad i kundens verksamhet. Du får även en aktiv roll i arbetet med att utveckla Adjen som bolag, med stora möjligheter att påverka både din och bolagets inriktning.

Våra uppdrag är skräddarsydda, och vi har gärna flera uppdrag på gång samtidigt. Vi delar med oss, lär ständigt av varandra, och sätter högt värde på öppenhet, olikheter och erfarenhetsutbyte. Vi har en platt organisation där alla är konsulter och alla medverkar till att utveckla företaget framåt. Vi erbjuder en entreprenöriell företagskultur där öppenhet, prestigelöshet och kreativitet är viktiga byggstenar.

Vårt kontor ligger i Göteborg men merparten av våra kunder finns, på andra platser i Sverige och ute i Europa. Så du förväntas kunna resa i arbetet. Som konsult hos oss förväntas du ta egna initiativ, ett stort ansvar samt ha en hög integritet i samarbete med kunder och kollegor. För att passa hos oss bör du vara lika intresserad av att finna lösningar som att genomföra förändringsprogram. Det är viktigt att förstå affärsstrategiska beslut, vilka resultat dessa kan medföra i organisationen och vad konsekvenserna blir. Vi arbetar med både långa och korta uppdrag inom blandade verksamheter och organisationer.

Vi erbjuder en miljö där du dagligen kan möta nya utmaningar som utvecklar dig på ett professionellt och personligt plan. Det är viktigt att du är intresserad av att både ge och inhämta ny kunskap, och tillsammans med oss utveckla vår och våra kunders verksamhet. Kunskapsöverföring är en viktig del av leveransen till våra kunder,

Roller vi söker

Är du redo för ett annorlunda managementkonsultföretag? Då föreslår vi att du prövar dina vingar hos oss. Har du en examen som ekonom eller ingenjör från ett välrenommerat universitet, samt några års relevant arbetslivserfarenhet gärna ifrån en ekonomiavdelning?

Kommer din arbetslivserfarenhet ifrån en roll som controller eller kanske en roll som supply chain planerare, då skall du inte tveka att söka. Har du driv och förmåga att ta egna initiativ och att trivas med det? Lätt för att skapa och utveckla relationer och på så sätt se nya möjligheter? Är du beredd att resa en del i jobbet? Körkort och goda kunskaper i engelska är en förutsättning.

Junior planeringskonsult

Du har en högskoleexamen, har jobbat 1-3 år som business controller eller liknade och är nu redo för nästa spännande utmaning. Eventuell brist på erfarenhet kompenserar du med motsvarande dos ambition och attityd.

Senior planeringskonsult

Du har byggt upp en gedigen erfarenhet och nätverk efter 5-10 år i arbetslivet. Kanske har du utvecklats till en expert inom ett specifikt område eller så har du jobbat dig upp till en ledningsposition. Nu vill du förverkliga en gammal dröm och vara delaktig att i att bygga upp en ny verksamhet.

Stämmer detta helt eller delvis in på dig är vi intresserade. Skicka ditt CV och ett kort brev till oss!

Hör av dig till Pia Hör av dig till David